Főoldal
SYMA Konferenciaközpont
Alfa Art Hotel
Konferenciaszálloda Budapest
Paulay Terem
Hotel Marina Port. Konferenciaterem, rendezvényhotel, tréninghelyszín Balatonkenesén
Konferenciahelyszín és tréninghelyszín a Vörösmarty téren.
SYMBOL Rendezvényház
Öbölház Rendezvényközpont
 

Hotel Fagus**** active life & balance

Cím: 9400 Sopron, Ojtózi fasor 3.
Tel.: +3699515000
Mobil: +36703381512
E-mail: rombai.katalin@fagushotelsopron.hu
E-mail #2: rombai.katalin@fagushotelsopron.hu
Web: www.fagushotelsopron.hu
Kontakt: Rombai Katalin
Facebook: https://www.facebook.com/FagusHotelSopronKépgaléria

A helyszín bemutatkozása:
Sopron legszebb részén, a Lövérek erdejében található a Hotel Fagus**** active life&balance. A szálloda nyugodt, csendes természeti környezetben várja a kikapcsolódásra, felfrissülésre, kényeztetésre vágyó vendégeket. A Lövérek őshonos bükkösei számtalan lehetőséget kínálnak az aktív életmód kedvelőinek ugyanúgy, mint cégek csapatépítő tréningjeinek. A Hotel Fagus**** modern konferncia központjának köszönhetően kiváló helyszínként szolgál konferenciák, céges találkozók, meetingek, gálavacsorák lebonyolítására. A Hotel Fagus**** 150 fős Borago Éttermében a magyar konyha hagyományos ízei mellett a nemzetközi specialitások ízvilágát is felfedezhetik vendégeink. Tavasztól hangulatos terasszal bővül az étterem, ahol az erdő illata és madárcsicsergés teszi még kellemesebbé az étkezés élményét. Tetőtéri Bellis Étteremünk bepillantást nyújt a valódi konyhaművészetbe. Egy itt eltöltött estét az exkluzív környezeten túl az igazi ínyenceknek való ételköltemények és különleges minőségi borok teszik felejthetetlenné. A Hotel Fagus**** a régió legnagyobb konferencia kapacitással rendelkező szállodájaként tökéletes helyszínt biztosít konferenciáknak, előadásoknak, tárgyalásoknak, gálavacsoráknak. A modern audiovizuális technika mellett a rendezvények profi lebonyolítására a szálloda szakképzett csapata is garancia. A LINUM konferencia terem akár 600 fő befogadására is alkalmas, ugyanakkor 40-50 fős szekcióüléseket vagy szemináriumokat is lehetővé tesznek a mobil falak és a tökéletes hangszigetelés.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés a "Hotel Fagus**** active life & balance" rendezvényhelyszín felé:

Név: *
Telefonszám: *
Elektronikus levelezési cím: *
Cég:
A rendezvény típusa: *
Tervezett időpont: * - -
Tervezett időtartam / nap: *
Várható vendégszám / fő: *
Egyéb elképzelések, kérések:

*A csillaggal jelölt sorok kitöltése kötelező.


Különleges szolgáltatások:
A Hotel Fagus esküvői ajánlata:

Közeledve a Nagy Naphoz bizonyára sokat töprengtek már azon, hol lehetne megünnepelni, különlegessé tenni az egybekelésüket.
Egy esküvő minden ember életében az egyik legfontosabb esemény, ezért annak megszervezésekor nagy kihívás a megfelelő helyszín, a hozzáértő személyzet megtalálása.
Hol is lehetne méltóbb helyet találni e neves nap megrendezésére, mint a Lővérek festői környezetében fekvő, minden luxussal felszerelt Hotel Fagus****-ban?
Az itt biztosított körülmények teljes mértékig megadják azt a lehetőséget, hogy a Nagy Nap csak Önökről és vendégeikről szóljon, így biztosítva gondatlan perceket életük legszebb eseményére.
Kérjük, tekintsék meg szállodánk ajánlatait, és bátran kérjenek, mondják el elképzeléseiket, hiszen mi abban segítséget nyújtani Önöknek, hogy a Nagy Nap pillanatait valóban úgy éljék meg, ahogyan azt megálmodták!

Helyszíneink:
 
Vízi színpad
Gyönyőrű zöld fák ölelésében egy tavacska mellett, vízi színpadunk kifejezetten romantikus helyszínt biztosít polgári szertartások megrendezéséhez! A násznép a tavat körülvevő „nézőtéren” tud helyet foglalni! A hangosításhoz az áramellátás biztosított! A lakodalmat megelőző pezsgős fogadáshoz is különleges helyszín a vízi színpad!

Linum terem
A szálloda konferencia termét kínáljuk Önöknek, amennyiben hatalmas vendégsereggel együtt szeretnék megünnepelni a Nagy Napot! A közel 440 m2-es terem akár 300 fő vendégül látására is alkalmas, tehát mind az U/E alakos, mind a körasztalos elrendezést tudjuk az Önök számára biztosítani. A zenekar részére egy 24 m2-es színpad áll rendelkezésre.

Borago étterem
A Borago étterem a hotel szívében található. Hatalmas ablakai a gyönyörű zöld parkra néznek. Az étterem közvetlen kert kapcsolattal rendelkezik a 80 fős terasz által. Kifejezetten alkalmas svédasztalos étkezések lebonyolítására maximum 100 vendég részére.
 
Bellis étterem
Az étterem kis létszámú, családias hangulatú esküvői étkezésekhez ideális helyszín, maximum 20 fő részére. A terem különlegessége abban rejlik, hogy a teraszáról a Lőverek csodálatos látványa tárul elénk!

Rendezvénytermek
A "Hotel Fagus**** active life & balance" rendezvényhelyszín rendezvénytermei:

A rendezvényterem neve
Bellis terem...
50
26
-
-
Kerti színház...
34
200
0
-
LINUM 1/2...
224
270
128
-
LINUM 1/4...
112
135
63
-
LINUM 1/8...
56
65
32
-
LINUM nagyterem...
448
440
256
-
Tárgyaló...
15
16
8
-

A termek részletes leírása alább, illetve a névre kattintva érhető el!

A helyszín rendezvények szervezésére alkalmas termei:

A terem neve: Bellis terem
Alapterület: 50 m2
Szélesség: 10,7 m m
Hosszúság: 3,6 m m
Magasság: 2,6 m m

50 26 - - 26 - - - 26

A rendezvényterem padlózata szőnyegpadló.


A terem neve: Kerti színház
Alapterület: 34 m2

34 200 0 - 0 0 0 - 0


A terem neve: LINUM 1/2
Alapterület: 224 m2

224 270 96 - 0 128 0 - 88


A terem neve: LINUM 1/4
Alapterület: 112 m2

112 135 48 - 0 63 0 - 44


A terem neve: LINUM 1/8
Alapterület: 56 m2

56 65 24 - 0 32 0 - 22


A terem neve: LINUM nagyterem
Alapterület: 448 m2
Szélesség: 26,8 m m
Hosszúság: 16 m m
Magasság: 4 m m

448 440 192 - 0 256 650 - 192

A rendezvényterem padlózata szőnyegpadló.


A terem neve: Tárgyaló
Alapterület: 15 m2

15 16 12 - 0 8 0 - 0


Megközelítés
A "Hotel Fagus**** active life & balance" rendezvényhelyszín megközelítése:


Közúton: Budapesttől 200 km-re található a szálloda. Győrig az M1-es autópályán, Győrtől a 85-ös főútvonalon lehet megközelíteni. Vasúton: Inter City közlekedik Budapest és Sopron között, a helyi járat (1 és 2 busz) az állomás elől indul és a szállodától 100 m-re található a megállója Repülőterek: Budapest Ferihegy 200 km-re, Bécs Schwechat 65 km-re, Sármellék 145 km-re található Soprontól
Maximális parkolási lehetőség 125 db személyautóra.

A helyszínnek van közvetlen kertkapcsolata.

A helyszín akadálymentesített.

A helyszínen megegyezés szerint jelenhet meg külső catering szolgáltató.

Amennyiben Ön autóval érkezik, az alábbi GPS koordinátákat állítsa be célként:
GPS X: 47.6671931
GPS Y: 16.5786082

A helyszín aktuális akciói:
Fagus conferences - more inclusive
 
Mi többet adunk – természetesen & örömmel
 
A szálloda különösen jó adottságai és tapasztalt, lelkiismeretes csapata garancia arra, hogy rendezvényének ideális helyszín a Hotel Fagus!
Mi mégis szeretnénk ennél többet adni, egy különleges ajándékkal hozzájárulni a sikeres lebonyolításhoz!
 
Az alábbi többletszolgáltatások közül egyet ingyenesen biztosítunk, melyet Ön választhat ki aszerint, hogy mi illeszthető a legjobban a programba:
 
-    Voucher, melynek tartalma 2 éjszaka szállás 2 fő részére a Hotel Fagusban, félpanziós ellátással. A rendezvénynél minden elért 1 millió forintos összegnél 1 vouchert adunk ajándékba!
-    Wellness hosszabbítás a rendezvény bármelyik napján 2 óra időtartamra
-    A rendezvény bármelyik étkezéséhez 1 üveg ásványvíz vagy üdítő minden vendégnek ajándékba
-     Egy darab projektor grátisz a rendezvény idejére
-     Mélygarázs biztosítása térítésmentesen maximum 50 személygépkocsi részére
-     Standard kávészünet helyett bővített kávészünetet egy alkalommal a teljes vendéglétszámra
 
A rendezvényszervezők részére a szabad szobakapacitás esetén egy kétágyas szobát grátisz biztosítunk a rendezvény idejére.
 
 
A fenti ajánlat minimum 50 szobaéjszakát igénybe vevő vagy 1 millió forint végösszegű rendezvények esetén érvényes.
 

A helyszínre legjellemzőbb céges rendezvénytípusok:
konferencia, csapatépítés, tárgyalás, partnerfogadás, outdoor tréning, kiállítás, kerti party, képzés, továbbképzés, indoor, karácsonyi party, extrém tréning, előadás, dolgozói party, céges családi nap, bál

A helyszínre legjellemzőbb privát rendezvénytípusok:
privát party, esküvő/lakodalom, kerti party, keresztelő, házassági évforduló, gyermekrendezvény, baráti összejövetel, születésnap, osztálytalálkozó, legény/leánybúcsú

További, A helyszínre legjellemzőbb rendezvénytípusok:
termék-, divatbemutató, tárgyalás, születésnap, sportrendezvény, privát party, outdoor tréning, osztálytalálkozó, legény/leánybúcsú, konferencia, kiállítás, kerti party, keresztelő, képzés, továbbképzés, indoor, karácsonyi party, gyermekrendezvény, házassági évforduló, extrém tréning, extrém rendezvény, előadás, csapatépítés, céges családi nap, baráti összejövetel, sajtótájékoztató, partnerfogadás, dolgozói party, bál, díjátadás, megnyitó, esküvő/lakodalom

A helyszín tereiben rendezhető:
privát esemény, céges rendezvény

A helyszín jellege:
modern elegáns

A helyszín típusa:
esküvői helyszín, bár, szálloda, panzió, szabadtéri helyszín, rendezvényterem, kávézó, étterem

A helyszín szolgáltatásai - esküvő:
Vezetékes mikrofon, Természetes fény, Teremhangosítás, Tálalókonyha, Színpad, Szállás, Ruhatár, Polgári szertartás, Parkoló, Öltöző, Nászutas szoba, Műsor, Légkondicionálás, Kerti tó, Italpult, hűtőkkel, Hostess, Háttérzene, Fény- és látványtechnika, Esküvői dekoráció, DVD lejátszó, DJ, CD lejátszó, Biztonsági őrzés, Zsinór nélküli mikrofon, Vőfély, LCD/ videó projektor

A helyszín típusa - esküvő:
szálloda, panzió, szabadtéri helyszín, étterem

A helyszín tereiben megrendezhető esküvőtípusok:
Polgári szertartás, meghitt családi menyegző, hagyományos zenés-táncos lakodalom, fiatalos zenés buli, Egyházi szertartás, amerikai stílusú esküvő

A helyszín szolgáltatásai - étterem:
TV, kivetítő, Természetes fény, Ruhatár, Parkoló, Légkondicionálás, Kerthelyiség, Hostess, Háttérzene, Dekoráció, Borász, sommelier, Biztonsági őrzés, Animátor, gyermekfoglalkoztató

A helyszín típusa - étterem:
szállodai étterem, kerthelyiség

A helyszín szolgáltatásai - rendezvényhelyszín:
Zsinór nélküli mikrofon, Vőfély, Videokamera, Vezetékes mikrofon, Csiptetős mikrofon, TV, Természetes fény, Teremhangosítás, Tálalókonyha, Színpad, CD lejátszó, Borász, Biztonsági őrzés, Szállás, Pulpitus, Ruhatár, Polgári szertartás, Öltöző, Parkoló, Műsor, Nászutas szoba, Légkondicionálás, Kertitó, LCD/ videó projektor, Hostess, Italpult, hűtőkkel, Animátor, Háttérzene, Fény- és látványtechnika, Flip-chart tollakkal, Elnöki asztal, Faxolási lehetőség, DVD lejátszó, Diavetítő, DJ, Dekoráció

A helyszín típusa - rendezvényhelyszín:
szálloda, panzió, rendezvényterem, kávézó, étterem, esküvői helyszín, bár

A helyszín szolgáltatásai - szálloda:
Saját, őrzött parkoló, Légkondicionálás, Internetelérés, faxolási lehetőség, Biztonsági őrzés, Animátor, gyermekfoglalkoztató

A helyszín típusa - szálloda:
wellness szálloda, kertvárosi szálloda, hotel****

A helyszín szolgáltatásai - wellness: